BestMusic.ro » Mellina » Mellina vorbeste despre sacrificiile pe care le-a facut pentru a-si implini visul

Mellina vorbeste despre sacrificiile pe care le-a facut pentru a-si implini visul

Mellina vorbeste despre sacrificiile pe care le-a facut pentru a-si implini visul

Mellina este un nume in muzica si ascensiunea ei continua. In ciuda succesului, Mellina continua sa fie inteleapta, sa munceasca enorm si sa aiba multa rabdare pana apar rezultatele. Aceasta "reteta” o ajuta pe artista atat in viata profesionala, cat si in cea personala.

Frumoasa artista a dezvaluit ca, la inceput de drum parintii erau ingrijorati de directia in care apucase: muzica.

"Oamenii care m-au sustinut mereu, indiferent de alegeri, au fost membrii familiei mele, cu toate ca la inceput le-a fost greu sa-mi inteleaga directia. Au fost ingrijorati de drumul pe care l-am ales, dar cu timpul au realizat ca acesta este lucrul care pe mine ma face fericita, iar acum sunt bucurosi ca am luptat pentru visul meu", ne-a declarat Mellina.

Artista sustine ca traieste exclusiv din muzica, desi la inceput lucrurile nu au stat asa si a trebuit sa faca anumite sacrificii de dragul muzicii: "Decizia de a lasa orice deoparte (stabilitate financiara, persoane care ma indemnau sa renunt) si a ma concentra strict pe muzica atunci cand nu aveam nicio perspectiva, doar o viziune de visator. Am stat in casa cu laptopul in brate si am compus piese pana am reusit sa ajung la performanta de a face unele de calitate si de a ma intretine din vanzarea pieselor si diferite cantari."

Dupa ce a rupt topurile in 2014 cu hit-ul "Poza de album" feat. Vescan, acum artista este din nou pe val cu piesa "Anonim", pe care o canta alaturi de Karym. Piesa a acumulat deja peste un milion de vizualizari pe Youtube, iar artista are numai cuvinte de lauda la adresa lui Karym: "Karym este unul dintre cei mai talentati elevi de la scoala mea si a Mariei Simion de muzica (Tralala School), iar PR-ul meu, Eugen Baltaretu mi l-a adus in viata.:) L-am rugat sa imi traga ghidul de baiat pentru piesa "Anonim” si vocea i s-a potrivit de minune. Este o piesa foarte speciala si personala. Ma bucur ca a intrat la sufletele ascultatorilor", a declarat artista.
Publicat pe 10 Februarie 2017 de BestMusic.ro