BestMusic.ro » Mellina » XsessionMUSICVLOG cu Mellina, joi, 12 mai, la ora 20:00

XsessionMUSICVLOG cu Mellina, joi, 12 mai, la ora 20:00

XsessionMUSICVLOG cu Mellina, joi, 12 mai, la ora 20:00

Dupa single-urile de succes alaturi de Vescan, Mellina este invitatul special din XessionMUSICVLOG-ul din aceasta saptamana. Lansarea va avea loc joi, 12.05.2016, ora 20:00.

"Am acceptat cu drag invitatia de a face XSession pentru piesa "Minicuna ma omoara" si am foarte mari emotii fiind primul single solo dupa hit-ul "Poza De Album". Vreau sa multumesc celor doua echipe implicate Mango Records si Music Expert Company pentru increderea pe care o au in mine si nu in ultimul rand sper ca piesa sa ajunga la inimile voastre”, spune Mellina.

"Minciuna ma omoara" este compusa de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), la orchestratie au mai contribuit Marc Reyen si John Deeper, versuri marca Vescan, iar productia video este realizata de Claudiu Stan.

"Piesa vorbeste de minciuna care omoara, despre ideea ca poti sa-mi faci ce vrei dar nu ma minti iar si iar, pentru ca intr-o zi o sa ti spun -La revedere-. Am lucrat cu drag la aceasta piesa cu cei de la DOMG si Vescan. Va astept parerile despre piesa cu mare drag pe pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/MellinaOfficial", a adaugat Mellina.

Puya si Vescan sunt initiatorii proiectului XessionMUSICVLOG, care reuneste mai multi artisti in jurul studiourilor Scandalos Music si DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), cei cu care au mai colaborat si in anii trecuti pentru "Cutremur in inima mea” si "Poza de album”, semnate Mellina si Vescan.
Publicat pe 11 Mai 2016 de BestMusic.ro