BestMusic.ro » Metallica » Metallica a spart recorduri la vanzarile de bilete - Primul show de stadion SOLD OUT in 24 de ore!

Metallica a spart recorduri la vanzarile de bilete - Primul show de stadion SOLD OUT in 24 de ore!

Metallica a spart recorduri la vanzarile de bilete - Primul show de stadion SOLD OUT in 24 de ore!

Biletele pentru concertul Metallica din vara anului viitor s-au vandut in timp record, in 24 de ore de la punerea in vanzare generala. Concertul va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Nationala din Bucuresti, si face parte din turneul european WorldWired.

Ziua de 28 septembrie a marcat un moment crucial in industria de live entertainment din Romania si cea mai rapida vanzare din istoria concertelor de pana acum, dar cu siguranta nu o noutate pentru show-urile Metallica din acest turneu. E dovada ca Metallica este in continuare una dintre cele mai mari trupe rock din lume, interesul si entuziasmul fanilor fiind si motivul pentru care biletele s-au epuizat intr-un timp atat de scurt.

Bilete pentru toate categoriile au fost puse in vanzare generala pe 28 septembrie, incepand cu ora 10:00, si in aproximativ 3 minute au fost epuizate mai multe categorii, existand zeci de mii de accesari simultane ale site-urilor de bilete. Primele epuizate au fost categoriile de gazon, urmate de cele cu loc in tribune. Pe parcursul zilei, in urma discutiilor cu echipa de productie a turneului, au mai fost eliberate locuri in mai multe categorii (inclusiv gazon) si puse direct la vanzare.

Au fost disponibile contingente limitate de bilete in perioada de presale. Deti nu este o procedura comuna pentru Romania, perioada de presale a fost valabila pentru toate concertele din turneul european WorldWired anuntat pe 24 septembrie, fanii trupei fiind obisnuiti cu acest mecanism.

Iabilet sunt singurii distribuitori autorizati de bilete, iar cei care achizitioneaza bilete din alte surse, inclusiv de pe site-uri de revanzare precum Viagogo, nu au garantat accesul la concert.
Mai multe stiri despre: concert sold out  concerte 2019 
Publicat pe 19 Octombrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram