BestMusic.ro » Michael Buble » Spectacolul lui Michael Buble, “Christmas in Hollywood”, va fi difuzat pe 20 decembrie la NBC  

Spectacolul lui Michael Buble, “Christmas in Hollywood”, va fi difuzat pe 20 decembrie la NBC  

Spectacolul lui Michael Buble, “Christmas in Hollywood”, va fi difuzat pe 20 decembrie la NBC
 

Michael Buble va fi insotit de Celine Dion, Sharon Jones & the Dap-Kings, precum si de Tory Kelly pentru evenimentul anual dedicat Craciunului. Isi vor face aparitia si Jay leno, Eva Longoria, William Shatner, Blake Shelton dar si supermodelele Gigi Hadid si Kylie Jenner.

Distins cu multiple trofee Grammy, Michael Buble ne va introduce in atmosfera Craciunului pentru al cincilea an consecutiv cu show-ul atent pregatit care va fi difuzat pe 10 decembrie.

Celine Dion, Sharon Jones & the Dap-Kings si Tori Kelly il vor acompania pe Buble in celebrarea sarbatorii lor preferate, Craciunul. Gigi Hadid, Kylie Jenner, Jay Leno, Eva Longoria, William Shatner and Blake Shelton vor fi si ei prezenti si vor condimenta spectacolul cu scurte momente de umor.

Printre piesele incluse in show se numara "This Christmas”, "Here Comes Santa Claus”, "Jingle Bells”, "White Christmas”, "Have Yourself a Merry Little Christmas” si nu numai. Totodata, Buble va fi acompaniat de trupa sa de instrumentisti pentru un medley acustic compus din piesele sugerate de fanii sai pe retelele de socializare. Mai mult decat atat, Buble va interpreta si noul sau cantec de Craciun, "The More You Give (The More You’ll Have)” care va fi disponibil pentru download si streaming incepand cu 4 decembrie.
Mai multe stiri despre: spectacole  concerte de Craciun 
Publicat pe 02 Decembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram