BestMusic.ro » Michael Jackson » Conrad Murray, detalii socante despre Michael Jackson in cel mai recent interviu

Conrad Murray, detalii socante despre Michael Jackson in cel mai recent interviu


Medicul Conrad Murray a acordat de curand un interviu pentru Daily Mail in care da detalii socante despre ultima perioada a vietii megastarului. Medicul a spus ca artistul era dependent de droguri, devenise o leguma si nu putea nici macar sa mai urineze singur.

Conrad Murray a declarat ca nu el este cel care i-a prescris Propofol lui Michael Jackson si ca atunci cand el a fost angajat, artistul era deja dependent de substanta si avea stocuri uriase luate cu ajutorul unor medici din Germania.

Doctorul spune ca avea o relatie speciala cu superstarul, care la un moment dat i-ar fi spus: "Sunt doar patru persoane in familia mea acum. Paris, Prince, Blanket situ, Dr. Conrad. "A fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. Omul asta, care a fost singur pentru atata timp, care si-a petrecut noptile povestindu-mi durerile si angoasele, in sfarsit putea avea incredere si altcineva decat copiii sai. Noi am fost o familie, ne iubeam ca fratii".

Intrebat cat de apropiat a fost de Michael Jackson, Murray a dat cateva detalii socante pentru fanii sai: "Vreti sa stiti cat de apropiati eram? Ii tineam penisul in fiecare seara. Trebuia sa-i pun condom urinar pentru ca se scapa pe el. Nu mai simtea si avea incontinenta". "Purta pantaloni inchisi la culoare pentru ca dupa ce mergea la toaleta, i se prelingea urina cu orele" a mai spus doctorul in varsta de 60 de ani, spunand ca mirosul din camera sa era teribil si ca, de frica sa nu fie jefuit, nu permitea niciodata menajerelor sa intre in camera sa.
Publicat pe 28 Noiembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram