BestMusic.ro » Michael Jackson » E oficial: Conrad Murray, vinovat pentru moartea lui Michael Jackson

E oficial: Conrad Murray, vinovat pentru moartea lui Michael Jackson


Este oficial: doctorul Conrad Murray este vinovat pentru moartea lui Michael Jackson. Acesta este verdictul final in cazul mortii megastarului.

Conrad Murray, in varsta de 58 de ani, a fost gasit vinovat de omucidere involuntara. Toti juratii au fost de acord in aceasta privinta.

Acum, medicul personal al lui Michael Jackson risca pana la patru ani de inchisoare si pierderea dreptului de a mai profesa.

La auzul verdictului final, fanii lui Michal Jackson, adunati in fata tribunalului, au plans de fericire. In tot acest timp, Conrad Murray a ascultat decizia juratilor cu o anumita resemnare. El a pledat nevinovat in fata acuzatiilor de omucidere involuntara.

Mai mult, aparatorii doctorului au sugerat ca toti juratii care au deliberat au fost si sunt fani Michael Jackson, deci nu s-au putut detasa complet de admiratia fata de megastar si nu au putut lua o decizie obiectiva.

Judecatorul a hotarat ca doctorul Conrad Murray sa ramana in arest pana la pronuntarea sentintei.
Mai multe stiri despre: scandaluri  procese  proces michael jackson  medic conrad murray 
Publicat pe 08 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram