BestMusic.ro » Michael Jackson » Copiii lui Michael Jackson, descrisi de apropiati ai familiei

Copiii lui Michael Jackson, descrisi de apropiati ai familiei

Copiii lui Michael Jackson, descrisi de apropiati ai familiei

Michael Jackson a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-si tine copiii departe de ochii presei.

Pentru a le pastra secreta identitatea, vedeta ii scotea in public pe Prince Michael I, Paris si Prince Michael II doar cu fetele acoperite de masti.

Acum, dupa moartea lui Michael Jackson, familia cantaretului n-a mai considerat necesar sa-i ascunda pe copii, asa ca ei au putut fi vazuti de intreaga lume marti in timpul ceremoniei de comemorare a Regelui Muzicii Pop.

Cum sunt, insa, Prince Michael I, Paris si Prince Michael II din punct de vedere al caracterului, cum au fost ei crescuti de tatal lor?

Potrivit unui prieten al familiei Jackson, Gotham Chopra, Prince Michael I este `un copil amuzant` care `are foarte multa energie`. Paris este `foarte ganditoare, foarte iubitoare si foarte sensibila`.

In ceea ce il priveste pe micutul Prince Michael II (Blanket), in varsta de 7 ani, Gotham Chopra a declarat despre el ca seamana foarte mult cu Michael Jackson.

Potrivit unui purtator de cuvant al National Zoo, care i-a insotit pe King of Pop si copiii sai intr-o vizita, micutii sunt foarte bine educati: `Am fost impresionat de cat de altruisti, gentili si normali erau cu totii`.

Miko Brando, care a lucrat multa vreme ca garda de corp pentru Michael Jackson, i-a descris pe copii astfel: `Erau cu totii foarte manierati, niste copii bine crescuti. Au un nivel ridicat de inteligenta`.

Michael Jackson, un tata normal

Acuzat in mai multe randuri de faptul ca nu este un tata bun, artistul n-a incercat niciodata sa se apere, dar a adus cel mai bun argument impotriva acestor acuzatii: felul in care si-a crescut copiii.

Dansatorul Christopher "Kriyss" Grant a povestit ca, atunci cand Michael Jackson a mers la munca insotit de cei mici, s-a comportat ca orice tata normal si care-si iubeste copiii.

`Au fost cateva ocazii in care a venit cu copiii la munca. (...) Iti puteai da seama din felul in care il priveau ca il adora pur si simplu`.

Iar potrivit purtatorului de cuvant al Regelui Pop, `ei erau prima prioritate a lui Michael`.

Conform lui Gotham Chopra, Prince, Paris si Blanket vor fi bine ingrijiti se de acum inainte: `Familia Jackson s-a reunit si cu totii ii iubesc sincer pe acesti copii. (...) Micutii sunt inconjurati de verisori si catei si se bucura de asta`.

Si indiferent ce ar spune oricine despre Michael Jackson, `copiii sai sunt cea mai grozava mostenire`, a adaugat Gotham Chopra.

Citeste si `Michael Jackson, 50 de ani in 50 de imagini`

Iti place muzica lui Michael Jackson? II stii toate piesele? Fa-ti Testul!
Mai multe stiri despre: Michael Jackson  copiii lui Michael Jackson  Prince Michael I  Prince Michael II  Blanket 
Publicat pe 10 Iulie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram