BestMusic.ro » Michael Jackson » Dezvaluiri ingrijoratoare despre Michael Jackson in procesul contra AEG

Dezvaluiri ingrijoratoare despre Michael Jackson in procesul contra AEG


In procesul intentat de catre familia regretatului megastar Michael Jackson celor de la AEG au iesit la iveala cateva detalii ingrijoratoare despre cantaret si s-au lansat amenintari din partea avocatilor companiei.

"Multe rufe murdare vor fi spalate in public si multe dezvaluiri vor fi facute", au avertizat avocatii companiei AEG, insinuand ulterior ca Jackson auzea voci din senin, ca urma un tratament nepotrivit pentru astfel de probleme de sanatate si ca cei cu care colabora il numeau "nebunul".

Bineinteles, ne amintim cu totii gesturile exagerate, cu tenta de nebunie, care au socat publicul de-a lungul timpului, precum momentul in care era sa-si scape fiul de la balcon cand il arata jurnalistilor. Mereu au existat suspiciuni legate de starea psihica a lui Jackson, insa niciodata nu au existat dovezi oficiale pentru confirmarea banuielilor.

Succesul artistului nu a incetat dupa 2009, iar megastarul se numara printre vedetele cu cele mai mari vanzari postume in 2012.

AEG este organizatorul concertelor pe care superstarul urma sa le sustina la Londra incepand cu iulie 2009.
Mai multe stiri despre: inedit  procese  scandaluri vedete  scandaluri 2013 
Publicat pe 31 Mai 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram