BestMusic.ro » Michael Jackson » Fosta resedinta a lui Michael Jackson a fost scoasa la vanzare  

Fosta resedinta a lui Michael Jackson a fost scoasa la vanzare  


Ferma Neverland, fosta resedinta a Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson, a fost scoasa la vanzare. Cine doreste sa o cumpere, trebuie sa scoata din buzunare 100 de milioane de dolari.

Resedinta a fost denumita dupa insula magica din povestea "Peter Pan", iar Michael a locuit acolo intre anii 1988 si 2005. Dupa decesul lui, casa a fost abandonata.

Neverland este amenajata pe o proprietate care se intinde pe o suprafata de aproximativ 11 kilometri patrati si care a fost redenumita. In prezent este cunoscuta sub numele de Sycamore Valley Ranch.

Proprietatea este situata in Los Olivos, la o distanta de 65 de kilometri de Santa Barbara si include o vila cu sase dormitoare, o gradina imensa si doua case de oaspeti, potrivit The Wall Street Journal.

De asemenea, aici exista un cinematograf privat cu 50 de locuri si o scena cu trapa care era folosita in timpul unor spectacole de magie.
Mai multe stiri despre: case vedete  afaceri vedete 
Publicat pe 29 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram