BestMusic.ro » Michael Jackson » Dezvaluiri socante despre Michael Jackson: avea o stare mentala subreda in ultimele sale zile

Dezvaluiri socante despre Michael Jackson: avea o stare mentala subreda in ultimele sale zile


Publicatia Los Angeles Times a dezvaluit o serie de email-uri in care se arata ca promoterii de la AEG stiau de starea subreda de sanatate a lui Michael Jackson cand pregateau turneul de revenire al acestuia, pe care nu a apucat insa sa il mai sustina.

Regele Pop era "dezaxat", "slabit si tulburat" in ultimele sale zile de viata, in care se pregatea pentru turneul de revenire, potrivit unei corespondente prin email publicate de LA Times.

In cele 250 de pagini de email-uri se arata ca Anschutz Entertainment Group era la curent cu starea regretatului megastar, care a decedat pe 25 iunie 2009.

Acolo se dezvaluia si faptul ca AEG cereau o polita de asigurare de 17,5 milioane de dolari pe clauze false, in timp ce membrii familiei Jackson au intentat proces companiei pretinzand ca aceasta l-a fortat pe starul pop sa accepte turneul de 50 de concerte in ciuda faptului ca stiau cat de slabit este pentru a mai putea canta.

Jackson a semnat in ianuarie 2009 contractul cu AEG, promitand "show-uri de prima clasa" in turneul ce avea sa vina.

Compania a programat o conferinta de presa in martie la Londra pentru a da vestea cea mare presei, insa MJ nu s-a prezentat. "Il vom anunta pe Mikey ce inseamna acest gest in materie de bani. Nu putem fi fortati sa oprim acest turneu, fapt pe care el va incerca sa-l faca, deoarece este lenes si se razgandeste constant pentru a-si satisface nevoile imediate", scria promoterul. Se pare insa ca suferise o intoxicatie si nu putea parasi camera de hotel. Cantaretul a ajuns insa cu o intarziere de 90 de minute, fiind imbracat de catre manager si promoter, insa avocatul AEG a sustinut ca cei doi exagerau si era vorba doar de "emotii".

Dupa ce a inceput perioada de repetitii pentru viitorul turneu, cei care lucrau cu el au declarat ca Jackson rata repetitii, invata foarte greu coregrafia si ca s-ar putea sa fie nevoit sa faca playback la unele piese.

Cand in sfarsit s-a prezentat la o repetitie pe 19 iunie, era prea slabit ca sa participe.

"Sunt semne puternice de paranoia, anxietate si comportament obsesiv. Cred ca cel mai bun lucru de facut este sa-i aducem cel mai bun psihiatru sa-l evalueze cat mai repede posibil. E ca si cum sunt doi oameni in el. Unul (in adancul lui) incercand sa tina cu dintii de ce a fost el pana acum si care nu vrea sa-l abandonam, si altul intr-o stare slabita si tulburata", a scris un director de show-uri care il cunostea de mai bine de 20 de ani.
Mai multe stiri despre: inedit  scandaluri 2012 
Publicat pe 04 Septembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram