BestMusic.ro » Michael Jackson » Michael Jackson ar fi implinit 55 ani: vezi tributul trupei romanesti PIMP (video)

Michael Jackson ar fi implinit 55 ani: vezi tributul trupei romanesti PIMP (video)


Michael Jackson, megastarul muzicii pop, ar fi implinit 55 de ani. Dovada ca la patru ani de la deces fanii sai, inclusiv cei romani, il poarta in suflet, trupa PIMP, al carei solist este Cantemir Neacsu, chitaristul trupei Taxi, a lansat un videoclip-tribut pentru un cover al piesei "Blood On The Dance Floor".

Trupa PIMP s-a infiintat in urma cu putin timp si ii mai are in componenta pe Radanu (Robin And The Backstabbers), Mr. T si Ursu.

"Acesta este tributul nostru pentru mostenirea pe care a lasat-o in urma. De la PIMP, cu respect, pentru MJ si toti fanii lui."

PIMP - Blood On The Dance Floor

Pe 25 iunie 2009, Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze accidentale din medicamentul pe care il folosea ca somnifer, vina asupra acestui fapt fiindu-i ulterior atribuita medicului Conrad Murray. Atunci, zeci de mii de oameni au iesit in strada in intreaga lume ca sa cante si sa danseze in amintirea lui. Anul trecut, el a fost omagiat chiar si dupa gratii, printr-un flashmob organizat intr-o inchisoare din Filipine.

Pe 3 septembrie, la 70 de zile de la moartea sa, megastarul a fost inmormantat in cimitirul Forest Lawn din LosAngeles. In ciuda atentiei mediatice, la ceremonie au participat doar familia si prietenii apropiati ai lui Michael.

Dincolo de mostenirea muzicala uriasa, Michael Jackson a lasat in urma sa trei copii: Prince Michael, Paris Micheal Katherine si Prince "Blanket" Michael II.

Anul acesta, vor fi lansate cateva piese cantate in duet de regele muzicii pop si Freddie Mercury, iar Timbaland lucreaza la un proiect muzical misterios continand piese nelansate ale lui Michael Jackson.
Mai multe stiri despre: comemorari  coveruri 
Publicat pe 29 August 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram