BestMusic.ro » Michael Jackson » Michael Jackson si Madonna se casatoresc... la radio

Michael Jackson si Madonna se casatoresc... la radio

Michael Jackson si Madonna se casatoresc... la radio

De 1 aprilie, animatorii de la doua posturi de radio din Los Angeles s-au tinut de pacaleli. Protagonistii au fost, chipurile, Michael Jackson, Madonnasi tatal lui Chris Brown; victimele: ascultatorii.

Prezentatorii emisiunilor au angajat persoane care sa se dea drept Madonnasi Michael Jackson. Acestea au intrat in direct si au facut un anunt soc: se casatoresc, pentru ca isi doresc sa adopte copii.

Pe de o parte, falsul Michael Jackson a spus: `E o mare surpriza, astazi facem un anunt special, la emisiunea voastra. E vorba de logodnica mea, nimeni alta decat Madonna. Ne casatorim, pentru ca amandoi vrem sa sa adoptam copii. Astfel, amandoi ne facem o familie`.

La randul ei, ` Madonna ` a afirmat: `Sincer, m-am saturat de oamenii care ma barfesc, asa ca acum vreau sa ma casatoresc cu Regele muzicii pop si sa adopt intrega Africa, daca am chef`.

Pe de alta parte, la un alt post de radio, ascultatorii au fost pacaliti, crezand ca-l asculta pe tatal lui Chris Brown care a declarat ca Rihanna a meritat sa fie batuta.

Bestmusic

Mai multe stiri despre: Michael Jackson  glume  1 aprilie  pacaleli 
Publicat pe 02 Aprilie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram