BestMusic.ro » Michael Jackson » Michael Jackson: 4 ani de la moarte

Michael Jackson: 4 ani de la moarte


Astazi se implinesc patru ani de la moartea lui Michael Jackson, o tragedie care a intristat intreaga planeta. La doar 50 de ani, Michael Jackson a murit in urma unei intoxicatii severe cu Propofol, un anestezic puternic, folosit de artist pe post de somnifer.

25 iunie este ziua in care fanii Michael Jackson din intreaga lume isi reamintesc de idolul lor si ii aduc un omagiu in cele mai creative moduri.

Anul acesta, 41 de orase din 21 de tari din lume vor aprinde o lumare in memoria Regelui Pop, intr-un eveniment mondial numit "Michael Jackson World Cry".

Esti fan Michael Jackson? Atunci poti participa la "Michael Jackson World Cry" din Romania, care va avea loc in Bucuresti si in Cluj-Napoca.

"Michael Jackson World Cry 2013 " din Bucuresti are loc astazi, 25 iunie, pe aleea Michael Jackson din Parcul Herastrau. Evenimentul organizat de Romanian Michael Jackson Fan Community va avea loc intre orele 17:00 si 22:00, iar momentul aprinderii lumanarilor va avea loc la ora 21:00.

"Michael Jackson World Cry 2013" din Cluj Napoca va avea loc pe strada Inocentiu Micu Klein nr.23, de la ora 20:00. Aici, trupa de copii Ministar va sustine un recital in memoria Superstarului.
Mai multe stiri despre: comemorari  Aleea Michael Jackson Herastrau 
Publicat pe 25 Iunie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram