BestMusic.ro » Michael Jackson » Poza socanta: Michael Jackson, gol pe masa de autopsie

Poza socanta: Michael Jackson, gol pe masa de autopsie


Procesul doctorului Conrad Murray scoate la iveala noi imagini socante cu Michael Jackson mort. Cea mai recenta fotografie publicata de presa americana il infatiseaza pe Michael Jackson gol, pe masa de autopsie.

Desi megastarul pare foarte slab pentru inaltimea sa, medicul legist Christopher Rogers, care l-a analizat, sustine ca artistul era `mai sanatos decat orice om de varsta lui. Nu avea pic de grasime sau colesterol pe peretii inimii`.

Cauza mortii lui Michael Jackson a fost o intoxicatie cu propofol. Avocatii apararii sustin insa ca Michael Jackson si-ar fi administrat singur substanta, dupa ce cardiologul i-a injectat un alt sedativ, ceva mai slab, si l-a lasat sa se odihneasca.

Doctorul Conrad Murray este acuzat de omucidere prin imprudenta. Procesul sau a debutat in urma cu cateva saptamani si de atunci, in presa apar tot mai multe detalii legate de ultimele clipe din viata Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson.

http://poze1.bestmusic.ro/?mmid=96c5be4d0f38ff65a
Mai multe stiri despre: scandaluri  procese  moarte michael jackson 
Publicat pe 12 Octombrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram