BestMusic.ro » Michael Jackson » Rebbie Jackson crede ca-l va reintalni pe Michael in alta viata

Rebbie Jackson crede ca-l va reintalni pe Michael in alta viata


Rebbie Jackson crede ca-l va reintalni pe Michael in alta viata. Sora mai mare a cantaretului afirma ca unul dintre lucrurile care o ajuta sa treaca peste momentele dificile este certitudinea ca il va reintalni pe Michael candva.

"Este adevarat ca a murit, dar cred cu adevarat ca il voi revedea si este ceea ce imi doresc", a spus ea.

Michael a murit in urma unei intoxicatii cu Propofol, un anestezic folosit in general in chirurgie. Doctorul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, se afla intr-un proces in care este acuzat de omor prin imprudenta.

Vorbind despre proces, Rebbie Jackson (61 de ani) afirma ca este un moment dificil. "Lucrul de care trebuie sa-ti amintesti este faptul ca si publicul este implicat, ceea ce face lucrurile si mai dificile". Rebbie Jackson si-a exprimat speranta ca fratele ei va fi tinut minte care o persoana buna, careia ii pasa de ceilalti. Sora megastarului a mai afirmat ca multe persoane cred ca l-au cunoscut pe Regele Pop-ului, dar ca in realitate numai familia l-a cunoscut cu adevarat. Michael si Rebbie au crescut alaturi de ceilalti 8 frati ai lor, inclusiv Janet, Jermaine si La Toya. Numai cei care au petrecut perioade lungi de timp alaturi de megastar au inteles cu adevarat cum era el, este de parere Rebbie Jackson.

Autor: Elisa Costache
Mai multe stiri despre: proces michael jackson  medic conrad murray  rebbie jackson 
Publicat pe 01 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram