BestMusic.ro » Michael Jackson » Tito Jackson: Copiii lui Michael sunt 100 % ai lui

Tito Jackson: Copiii lui Michael sunt 100 % ai lui

Tito Jackson: Copiii lui Michael sunt 100 % ai lui

Tito Jackson, fratele si totodata fostul coleg din Jackson 5 al lui Michael Jackson, a infirmat zvonurile potrivit carora Regele Pop nu este tatal biologic al copiilor sai, informeaza contactmusic.com.

El le spune scepticilor sa se uite cu atentie la ochii celor trei micuti pentru ca astfel se vor convinge ca Prince Michael, Paris si Prince Michael II (Blanket) au sangele fratelui sau.

Dupa decesul lui Michael Jackson, au circulat in permanenta zvonuri referitoare la faptul ca artistul nu a luat parte la conceperea celor trei copii.

Unele dintre acestea speculau ca cel care a donat sperma a fost dermatologul celui supranumit King of Pop - Arnold Klein.

Satul de aceste zvonuri, Tito Jackson incearca sa le puna capat:

`Toti sunt copiii lui. Blanket este al lui Michael, va pot asigura. Ochii aceia nu pot minti. Il vad pe Michael cand ma uit la el`, a declarat Tito pentru Daily Mirror.

`Paris si Prince sunt si ei copiii lui Michael. Da sunt. Doar pentru ca au pilea alba nu inseamna ca nu sunt ai lui. Am un unchi casatorit cu o femeie alba, care are trei copii. Doi sunt albi, iar unul e negru. Cand merg la scoala, oamenii nici nu stiu ca sunt frati`, a adugat Tito Jackson.

El a marturisit, insa, ca nu cunoaste identitatea mamei lui Blanket.

`Nimeni nu stie cine e mama lui, nimeni. Asta e o intrebare de un milion de dolari. Cand voi afla, va voi suna!`.

http://194.88.148.41/?mmid=849a132d0cb0d83c1
Mai multe stiri despre: barfe  zvonuri  copiii lui Michael Jackson  Blanket  Tito Jackson 
Publicat pe 16 Iulie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram