BestMusic.ro » Mihai Chitu »  Vocea Romaniei alaturi de campionul Tomas Verner in spectacolul DRACULA PE GHEATA

 Vocea Romaniei alaturi de campionul Tomas Verner in spectacolul DRACULA PE GHEATA

 Vocea Romaniei alaturi de campionul Tomas Verner in spectacolul DRACULA PE GHEATA

Mihai Chitu, castigator al show-ului "Vocea Romaniei", este invitat special al super-productiei DRACULA PE GHEAta de la Bucuresti, pe 6 aprilie, la Sala Palatului. in onoarea celui care a inspirat mitul Contelui Dracula, faimosul Teatru pe Gheata din Sankt Petersburg lanseaza premiera mondiala a celui mai recent spectacol al sau in tara de origine a lui Vlad tepes, inainte de a pleca in turneu international. in distributie: campionii Surya Bonaly, Philippe Candeloro, Tomas Verner.

O voce de aur pentru un campion de aur. Piesa lui Mihai Chitu, interpretata live, va insoti solo-ul campionului olimpic Tomáš Verner, interpretul avocatului englez Jonathan Harker, ratacit in umbrele Transilvaniei si in castelul plin de mistere al unui aristocrat cu un secret intunecat. "soapte” este titlul piesei si este compusa special pentru Mihai de compozitorul Alexey Galinsky, cunoscut pentru coloana sonora a Jocurilor Olimpice de la Soci din 2014 (piesa Olypmia), dar si pentru compozitiile transformate in memorabile spectacole pe gheata. "Printesa Anastasia”, "Spargatorul de Nuci si Lordul intunericului”, "Alice in Tara Minunilor” au furat inimile fanilor din intreaga lume.

«Nimic nu e intamplator in viata. Am fost fascinat de mic de acest sport nobil si iata ca, peste ani, am sansa de a canta in cadrul unui adevarat regal al patinajului. "soapte” vorbeste despre dragoste si sentimentele adanci pe care le incearca orice indragostit atunci cand se teme ca si-ar putea pierde aleasa inimii» spune Mihai. in paralel, artistul se pregateste sa lanseze o noua piesa si lucreaza de asemenea la un nou clip, dedicat fetitei sale.

Spectacolul DRACULA PE GHEAta aduce laolalta campioni olimpici, patinatori profesionisti, costume si decoruri impresionante, ample instalatii video, lumini spectaculoase si efecte speciale, completate de muzica, pentru a recrea legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula, si a sa poveste de dragoste eterna. in functie de distanta fata de scena, biletele costa 90, 130, 170, 210, 250, 290 si 330 lei atat la Bucuresti (6 aprilie), cat si la Cluj Napoca (22 aprilie, spectacol reprogramat din 8 aprilie). Se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucuresti, str. Polona, nr. 15.
Mai multe stiri despre: spectacole 
Publicat pe 21 Martie 2016 de BestMusic.ro