BestMusic.ro » Mihai Constantinescu » La Multi Ani, Mihai Constantinescu!

La Multi Ani, Mihai Constantinescu!

La Multi Ani, Mihai Constantinescu!

Indragitul interpret si compozitor de muzica usoara romaneasca, Mihai Constantinescu, implineste astazi 66 de ani. Popular, sensibil si iubit de public, artistul isi pastreaza cu desavarsire carisma si candoarea tineretii.

Mihai a venit pe lume pe data de 4 ianuarie 1946 la Bucuresti, devenind un nume important in peisajul muzical autohton in generatia maestrilor Cornel Constantiniu, Aurelian Andreescu si Dan Spataru.

Autor a zeci de slagare, usor fredonabile, dupa 1990, precum si alti reprezentanti de marca ai generatiei '70, Mihai Constantinescu a facut frumoasa copilaria a milioane de romani cu superbele lui cantece. De-a lungul timpului, autorul nemuritoarei 'Sus in deal e-o casa' a cucerit publicul prin felul sau de a fi si naturaletea melodiilor si vocii sale.

Cel care ne indeamna sa iubim animalele inocente si sa lasam dragostea adevarata sa ne domine viata, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu solista Simona Secrier, de mai bine de un deceniu. Mihai si Simona s-au casatorit in secret, in urma cu aproximativ doi ani de zile, traind in discretie si armonie.

La Multi Ani, Mihai Constantinescu!

Asculta cele mai frumoasa piese Mihai Constantinescu!

Autor: Adelina Dobrin
Mai multe stiri despre: aniversari  la multi ani  zi nastere mihai constantinescu  la multi ani mihai constantinescu 
Publicat pe 04 Ianuarie 2012 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu