BestMusic.ro » Mihai Constantinescu » Mihai Constantinescu este invitatul special in noua editie Televiziunea Copiilor

Mihai Constantinescu este invitatul special in noua editie Televiziunea Copiilor

Mihai Constantinescu este invitatul special in noua editie Televiziunea Copiilor

Editia de sambata a emisiunii Televiziunea copiilor, coordonata de Titus Munteanu, se desfasoara ca o calatorie in jurul lumii: copiii calatoresc in Australia, Africa, America si Europa prin intermediul unor cantece celebre.

Invitatul special al Televiziunii copiilor este interpretul Mihai Constantinescu. Acesta va canta patru dintre melodiile sale cu elevii lui Titus Munteanu. Celebra "O lume minunata” a fost reorchestrata in stil dance si are mare succes pana si-n cluburi. Mihai Constantinescu le-a dezvaluit copiilor taine din perioada cand a fost si el copil, dar si despre meseria de profesor de sport. Tot la Televiziunea copiilor, telespecatatorii vor putea urmari o varianta inedita a melodiei "Yellow Submarine”, interpretata de copiii talentati ai show-ului de la TVR 1.

"Televiziunea copiilor" isi propune sa fie o rampa de lansare pentru copiii talentati. "Este o emisiune care are in prim plan ideea unei televiziuni a copiilor. Un loc in care cei mici sa isi poata manifesta talentul, creativita­tea. Vrem sa cream mo­dele pentru copii si, de ce nu, pentru viitori adevarati profesionisti de televiziune”, spune Titus Munteanu, reali­za­torul emisiunii.

Televiziunea copiilor a fost lansata in 2011, in grila de primavara a TVR. Printre numerosii copii talentati care au evoluat pe scena emisiunii in sezonul trecut se numara si Alex Bittman, Ioana Turcescu sau Stefan Atirgovitoaie, copilul care in 2011 a primit marele premiu la Festivalul de muzica usoara Sanremo Junior si care a castigat, in acelasi an, celebrul concurs de canto din Italia, Ti Lascio una Canzone.

Emisiunea se difuzeaza in fiecare sambata, de la ora 10.10, pe TVR1.
Mai multe stiri despre: televiziunea copiilor 
Publicat pe 19 Aprilie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu