BestMusic.ro » Mihai Margineanu » Margineanu, mesaj pentru 'toate tampitele care-si baga colagen in buze'

Margineanu, mesaj pentru 'toate tampitele care-si baga colagen in buze'


Fie ca se afla la concerte, in aparitii televizate sau pe pagina sa de Facebook, Mihai Margineanu spune verde-n fata tot de crede despre lucrurile care-l deranjeaza. Astazi, artistul are un mesaj pentru "tampitele" care-si umplu buzele de colagen, dar si un sfat demn de luat in seama.

"Pe linga faptul ca se vede, si se vede urit orice fel de interventie cu substante "umflatoare" pe meclele voastre, trebuie sa recunosc ca un barbat - si ma refer aici la toti purtatori, legali sau ilegali, de falus - in momentul in care zareste la orizont o femeie cu buze mari (a se intelege senzuale!) nu se gindeste nici o clipa la sarut.

Barbatul, legal sau ilegal, se gindeste invariabil si cu duiosie la o felatie.

Este inutil sa va mai distrugeti fetzele dragute si tinerele si sa va trageti ca proastele la xerox, doar ca sa-i aratati unui anume animal ca voi faceti dragoste cu gura mai bine decit "amaritele" alea care n-au cacat in buze. Pentru ca animalul e tot animal si pleaca, oricum, la alta mai desteapta.

Concentrati-va pe educatie si caracter si poate o sa va "cauzeze si voua in bine'!" a scris Margineanu pe pagina sa de Facebook.

Nu uitati ca pe Mihai Margineanu il puteti vedea live 5 februarie, la Hard Rock Cafe, alaturi de band-ul sau. Biletele se gasesc deja in vanzare pe Iabilet.ro. Gasiti mai jos cateva filmari de la cel mai recent show sustinut acolo.
Mai multe stiri despre: inedit  vedete facebook 
Publicat pe 17 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram