BestMusic.ro » Mihai Margineanu » Mihai Margineanu & Band canta pe 26 mai la Hard Rock Cafe

Mihai Margineanu & Band canta pe 26 mai la Hard Rock Cafe

Mihai Margineanu & Band canta pe 26 mai la Hard Rock Cafe

Vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock Cafe si sa canti alaturi de el "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila","Jeana","Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci” prezentat de Bestmusic.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigura si coloana sonora.

Biletele pentru showul Mihai Margineanu se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reteaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

In presale biletele au urmatoarele preturi:

- 75 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 55 de lei, cu loc la masa, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 55 de lei. In ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2016 
Publicat pe 23 Mai 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram