BestMusic.ro » Mihai Margineanu » Mihai Margineanu concerteaza in Hard Rock Cafe pe 30 ianuarie  

Mihai Margineanu concerteaza in Hard Rock Cafe pe 30 ianuarie  

Mihai Margineanu concerteaza in Hard Rock Cafe pe 30 ianuarie
 

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Caf, joi, 30 ianuarie 2014, incepand cu ora 21:00, la un concert cu artistul pe care "il iubeste toate femeile”, Mihai Margineanu alaturi de trupa sa live!

Vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock Cafe si sa canti alaturi de el "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila","Jeana","Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci" prezentat de Bestmusic.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant.

Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigura si coloana sonora.

Biletele pentru concertul Bestmusic cu Margineanu & Band din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Caf si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scanpandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro.

Evenimente BestMusic in perioada urmatoare: 23 ianuarie - byron la Hard Rock Caf, 24 ianuarie – Zdob si Zdub la Hard Rock Caf, 6 februarie – Vama la Hard Rock Caf, 13 februarie – Alternosfera la Colectiv

Parteneri media: Realitatea.NET, Libertatea, Magic FM, METALHEAD.ro, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Iconcert, InOras.ro si PORT.ro
Mai multe stiri despre: concerte 2014 
Publicat pe 17 Ianuarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram