BestMusic.ro » Mihai Margineanu » Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe: Categoria VIP este SOLD OUT!

Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe: Categoria VIP este SOLD OUT!

Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe: Categoria VIP este SOLD OUT!

Mihai Margineanu revine pe scena de la Hard Rock Cafe oe 23 noiembrie in cadrul unui concert pe cinste!

Cu trei saptamani inainte de acest show categoria VIP este SOLD OUT! In acest moment au ramas disponibile doar bilete la Categoria Acces General cu loc la masa in sala si fara loc, la pretul de 55 lei.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigura si coloana sonora.

Vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock Cafe: "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila","Jeana","Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte 2017 
Publicat pe 30 Octombrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu