BestMusic.ro » Mihai Margineanu » Mihai Margineanu - prietenia vine de unde nu te astepti

Mihai Margineanu - prietenia vine de unde nu te astepti

Mihai Margineanu - prietenia vine de unde nu te astepti

"Prietenia vine de unde nu te astepti" este lectia pe care Mihai Margineanu a invatat-o intr-o iarna friguroasa, atunci cand, alergand spre masina, a pierdut din buzunar 5000 de lei. Artistul a povestit intamplarea in Jurnalul Prieteniei Bergenbier, in care si-a impartasit amintirile inaintea concertului de la Craiova, unde Zilele Prieteniei vor ajunge wekeendul viitor.

"Am realizat abia acasa ca lipseau, dar mi-am zis: macar sa-i gaseasca cineva care are nevoie de ei. Peste doua zile am primit un mesaj pe mail-ul trupei, mihai@mihaimargineanu.ro, in care eram intrebat daca am pierdut ceva in ultimul timp. I-am confirmat suma. Mi-a dat numarul lui de telefon si l-am sunat. M-a vazut cand imi cadeau banii din buzunar, dar cum nu a reusit sa ma prinda pentru ca am demarat in tromba, s-a dus la proprietarul barului din care iesisem si s-a uitat pe camere sa se convinga ca sunt eu. Respectivul a adaugat nonsalant: sa ne intilnim undeva sa va dau banii!” Eu, socat, i-am zis sa se gandeasca la o suma cuprinsa intre 50 de lei si 4950 de lei si sa si-o opreasca, la care el a replicat: "Haide ma, mai evoluam si noi un pic?!” El este Alexandru Balasoiu, un tanar care a dorit ca recompensa un bilet pentru sora lui la o cantare de-a mea, pe care i-am si dedicat-o. Lucreaza la o firma mare de calculatoare ca magazioner, desi a terminat o facultate grea. Probabil ca o sa fie recompensat in viata asta dupa cum merita sufletul lui curat, dar de asta are grija Dumnezeu!"

Pentru mai multe detalii si informatii vizitati www.zileleprieteniei.ro.
Mai multe stiri despre: advertorial  concerte 2014  zilele prieteniei 2014 
Publicat pe 19 Iunie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram