BestMusic.ro » Mihai Toma » Mihai Toma si Hot Casandra, prezenti pe cea mai recenta compilatie Buddha Bar 

Mihai Toma si Hot Casandra, prezenti pe cea mai recenta compilatie Buddha Bar 

Mihai Toma si Hot Casandra, prezenti pe cea mai recenta compilatie Buddha Bar 

Artistii romani Mihai Toma si Hot Casandra apar pe ultima compilatie Buddha Bar – XVII, scoasa pe piata in luna mai a acestui an. Mihai Toma este prezent cu piesa ”Ena” feat. Irene este a doua piesa care apare pe Buddha Bae.

Muzica lui Mihai Toma imbina sunete electronice, ritmuri in stil Chill-Out sau Up-Tempo, percutii tribale si teme etno-folclorice cu puternice influente romanesti si din alte parti ale lumii.

S-a nascut pe 30 decembrie 1980. Dupa ce a trait in Norvegia timp de cativa ani, el a descoperit o legatura speciala cu tara sa natala, care l-a inspirat sa scrie un intreg album de muzica electronica cu influente de muzica populara romaneasca, intitulat Flutaka. Tot Flutaka este si numele primei sale piese care a aparut pe compilatia Buddha Bar XV, in urma cu 2 ani.

Mihai Toma compune de la 16 ani. Un mare fan al lui Vangelis, a fost atras de muzica electonica. Totodata, canta si la fluiere traditionale, chitara, keyboards si la alte diverse instrumente de percutie. A scris si a produs un soundtrack chill out, intitulat Soft Touch, album realizat impreuna cu un cvartet de coarde - Passione.

Cea de-a doua piesa Made In Ro de pe Buddha Bar XVII este compusa de Hot Casandra - Operatic Female Having A Crack.

Hot Casandra este numele de scena al compozitorului, bateristului si producatorului bucurestean Paul Ballo. Paul s-a nascut pe 10 august 1988 si s-a apucat de muzica la o varsta frageda, sub bagheta mamei sale Bianca Ionescu, o cunoscuta interpreta de opereta romaneasca, cunoscuta la nivel international. A fost tobosar pentru trupele Go to Berlin, The Amsterdams si Kumm, alegand apoi sa se concentreze pe propriul sau sound.

Anul 2013 a fost un an aglomerat pentru trupa Hot Casandra, care s-a mutat la Londra, unde a cantat in cluburile de top de aici. Nu de multa vreme, Paul s-a reintors in Romania, unde continua sa cante tot sub numele de scena Hot Casandra.

Zilele trecute, fostul rezident de la Ministry of Sound a lansat remixul piesei There for You semnata de Anna Mar.
Mai multe stiri despre: compilatie  artisti romani 
Publicat pe 08 Iunie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu