BestMusic.ro » Mihai Traistariu » `Anotimpul slagarelor`, vol. 2

`Anotimpul slagarelor`, vol. 2


In urma succesului primului volum "Anotimpul Slagarelor", MediaPro Music continua sa readuca in actualitate piese romanesti lansate in anii ‘70-’80 de catre artisti ce au marcat istoria muzicii usoare.

Si pentru ca pastreaza aceeasi conditie primordiala de a pune pe acelasi CD melodii pe care oricine le va fredona cu usurinta, dar pe care nu le va gasi si pe alte compilatii asemanatoare, colectia "Anotimpul salagarelor, vol 2" invita omul activ al anului 2008 sa lase totul deoparte pentru o ora si sa se bucure de ritmurile nemuritoare ale unor piese ca "Orindea De Zi", "La Fereastra Ta", "Ce Va Fi Cu Iubirea Mea?", "Pacat Ca Vremea Nu Mai Vine Inapoi" sau "Nu M-am Gandit La Despartire".

Mirabela Dauer, Mihai Constantinescu, Doina Badea, Viorela Filip, Nicu Alifantis si alte 14 nume cu aceeasi rezontanta transforma "Anotimpul Slagarelor, vol 2" intr-un "must have" pentru oricine doreste sa mai simta putin "aroma" muzicii cantate sincer si optimist.

Media ProMusic via Vedeta
Publicat pe 11 Martie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram