BestMusic.ro » Mihai Traistariu » Mihai Traistariu, dat in judecata de Maria Ciobanu

Mihai Traistariu, dat in judecata de Maria Ciobanu


Mihai Traistariu a declarat pentru Mediafax ca Maria Ciobanu intentioneaza sa-l dea in judecata pentru utilizarea melodiei `Lie, ciocarlie` pe albumul de muzica populara lansat de artist anul acesta.

Potrivit afirmatiilor lui Mihai Traistariu, interpreta Maria Ciobanu sustine ca acesta nu avea permisiunea legala de a canta piesa, deoarece `este melodia ei`.

Cu toate acestea, fostul membru al trupei `Valahia` spune ca a inclus melodia pe album dupa ce a verificat drepturile asupra operei la Uniunea Compozitorilor, acestea fiind in proprietatea urmasilor Mariei Lataretu:

`Piesa este a Mariei Lataretu. (...) Familia Lataretu (urmasii artistei, n.r.) mi-a zis ca pot sa cant melodia. Eu mi-am facut datoria legala`, a declarat Traistariu pentru Mediafax.

Din spusele artistului, Maria Ciobanu nu detine drepturi asupra melodiei, el fiind cel de-al optulea artist care interpreteaza piesa.

`Eu am facut varianta mea la piesa si o cant cu inca o octava deasupra melodiei cantate de Maria Ciobanu`, a precizat Traistariu.

Pe 5 iulie, Mihai Traistariu a lansat albumul de muzica populara intitulat `Lie, ciocarlie`.

Citeste si:

Maria Ciobanu: `Traistariu mi-a furat ciocarlia`
Mai multe stiri despre: procese  scandaluri 2010  proces mihai traistariu  scandaluri mihai traistariu 
Publicat pe 25 August 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram