BestMusic.ro » Mihail » Noi ne privim

Mihail - Noi ne privim

Loading the player ...

 Anul 2016 incepe cu o noua piesa din seria “Lookout Tower Acoustic Session”.

“Noi ne privim” este o piesa compusa de Mihail  in anul ce tocmai s-a incheiat, in doua perioade resimtite diferit si care incorporeaza atat amintiri ale artistului, cat si stari de care era coplesit in momentul compozitiei.

“Noi ne privim cuprinde un amalgam de stari. O parte din piesa a fost compusa cand eram inconjurat de prieteni si ma simteam foarte bine, energic si incarcat de buna dispozitie, iar o alta atunci cand eram singur si putin mai reflexiv”, a declarat Mihail.   

« Noi ne privim» ii urmeaza variantei acustice a single-ului “Doar Visuri”, dar si celelorlalte doua piese noi dezvaluite in seria Lookout Tower Acoustic Session, “Seara” si “Let’s Make Love”.

Intreaga sesiune, care va fi incununata la final de versiunea acustica a piesei de mare succes, “Ma ucide ea”, a fost filmata in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, construit in 1574.

“Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, cel putin pentru mine a fost unicul monument in umbra al acestui oras , care mi-a trezit curiozitatea din prima  clipa cand l-am vazut. Recunosc ca este primul lucru pe care-l vad cand ma uit pe geam dimineata sau seara. Tot timpul tacut, singuratic, ingandurat, evitat de lumea din jur, poate  ca din cauza ca ne asemanam usor, am fost foarte atras de el.

Tot timpul a avut ceva misterios si imi starnea  intrebari. Pe multi i-am intrebat despre acest turn insa nimeni nu-mi zicea mai mult decat putinul care l-am gasit la o cautare pe Google, dar nu era suficient de mult ca sa-mi satisfaca curiozitatea.

Il vedeam de pe balconul apartamentului meu si chiar povesteam cu prietenii cat de fain ar fi sa incercam sa ajungem acolo sa privim de jos in sus prin acoperisul de sticla. Sa vedem ce e inauntru, in ce stare e.

De cateva ori in drumul spre studio am mers pana la usa turnului sa vad daca se poate intra si pe la ce ore, dar nimic. Era o poarta de fier mare  cu un lacat ruginit si am vazut o placuta cu denumirea  Turnul Muzeul Pompierilor.

Ideea de Lookout acoustic session mi-a venit in momentul cand chibzuiam cu Dima Dimov, regizorul acestui set acustic, cum sa facem, unde sa facem si nu gaseam un spatiu suficient de bine luminat si mai putin obisnuit ca sa filmam  cateva piese proprii intr-un format acustic. Atunci am venit cu ideea s-o facem in acest turn. Din acel moment totul a devenit oarecum simplu”, a povestit Mihail.

Artistul de origine basarabeana a dat lovitura anul acesta cu “Ma ucide ea” care in acest moment se afla pe locul 3 in topul 100 Shazam Romania, fiind totodata si prima piesa romaneasca din acest clasament, a patruns in playlist-urile posturilor de radio si a depasit borna de 3 milioane de vizualizari pe YouTube.

Versuri Mihail - Noi ne privim


Asa-i de incomod
Sa canti frumos la chitara
Pe pamantul gol
Unde te trage iar raceala

Si sta un individ
Ruland ceva interesant
Iar langa el, o preafrumoasa
Imi surade barba

Si e periculos
Acest joc de priviri
Eu cant balade , tu ucizi
Noi nu ne potrivim

Iar noi ne privim
Nu stim povesti interesante
Fara bancuri amuzante
Noi ne privim

Iar noi ne privim
Suntem in lumea noastra
Dar noua nu ne pasa
Noi simplu ne privim

Si lumea, ca de obicei
Ii tare preocupata
Sa se lupte, sa se bata
Altceva nu stie sa faca

Dar noi suntem nebuni in noapte
Si noi avem aceleasi chinuri
Dar noi ne-avem atat de aproape
Caci ele si ei nu mai conteaza

Noi ne privim
Nu stim povesti interesante
Fara bancuri amuzante
Noi ne privim

Iar noi ne privim
Suntem in lumea noastra
Noua nu ne pasa
Noi simplu ne privim

Noi simplu ne privim
Noi simplu ne privim
Noi simplu ne privim