BestMusic.ro » Mihail »  Jean Gavril canta in deschiderea lui Mihail pe 22 aprilie la Hard Rock Cafe

 Jean Gavril canta in deschiderea lui Mihail pe 22 aprilie la Hard Rock Cafe


Inaintea show-ului lui Mihail, publicul va putea face cunostinta cu Jean Gavril, un rebel al muzicii care nu crede in limite, nu se multumeste cu jumatati de masura, pentru el miza fiind, intotdeauna, totul sau nimic. intamplator sau nu, acesta este si numele single-ului sau debut, "Totul sau nimic”, lansat la inceputul primaverii.

Student la Arhitectura, in varsta de doar 21 de ani, Jean Gavril este un artist desavarsit si este o adevarata orchestra umana - canta si compune la toate instrumentele unui full band, de la tobe la clape, chitara, bass si bineinteles voce.

Pentru Jean muzica inseamna energie vie. O energie pe care o va resimti si publicul vineri incepand cu ora 22:00.

Jean Gavril canta vineri, 22 aprilie in deschiderea lui Mihail, la Hard Rock Cafe. Mihail va prezenta publicului repertoriul sau in intregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop si rock alternativ.

Muzician versatil i pasionat de arta, Mihail i-a dedicat cei 25 de ani parcuri pana acum muzicii, picturii, fotografiei i design-ului grafic. Artistul de origine basarabeana a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte si Design, insa pasii l-au indrumat tot catre muzica.

Succesul avea sa il cunoasca prin hitul "Ma ucide ea” care a ajuns sa fie difuzat pe toate posturile de radio si adune peste 5 milioane de vizualizari in online. Mai mult decat atat, Mihail si-a interpretat celebra piesa alaturi de o orchestra simfonica intr-un concert sustinut la Chisinau.

Totodata, Mihail a impresionat si prin seria "Lookout Tower Acoustic Session” filmata in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese proprii nelansate pana acum: "Noi ne privim”, "Let’s make love” si "Seara”.

Pentru 2016, Mihail ne-a promis un nou single, de data asta in limba engleza, "Who You Are”, dar si lansarea primului sau material discografic.
Mai multe stiri despre: concerte 2016 
Publicat pe 20 Aprilie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram