BestMusic.ro » Mihail »  Mihail a revenit cu clipul piesei "Dorul ma ia" (video)

 Mihail a revenit cu clipul piesei "Dorul ma ia" (video)


Unul dintre cei mai sensibili si apreciati artisti ai ultimilor ani, Mihail revine pe piata muzicala cu piesa "Dorul ma ia”. Asa cum si-a obisnuit publicul, artistul impleteste versuri de suflet cu un sound aparte si de data aceasta, astfel ca piesa "Dorul ma ia” mixeaza elemente prezente si in melodiile sale mai vechi, dar aduce totodata si un suflu nou. Mihail vorbeste in proaspat lansata piesa despre una dintre cele mai puternice trairi, atat de aproape sufletului romanilor: dorul.

Despre "Dorul ma ia”, piesa compusa de artist inca din 2015, Mihail spune ca este "frumoasa, dreamy, cu imixitudini retro, inspirata din dragostea fata de viata resimtita in urma unor momente de nostalgie. Dorul este mai degraba o stare si atunci este greu sa spui punctual cand si de cine te ia dorul. Uneori pot sa fie niste lucruri mici si trivale, dorul de o senzatie, de o vedere, dorul de mare sau de munte, dor de oameni dragi. Alteori, este ceva complex, nu tine de ceva sau cineva, vine alaturi de o stare de gratitudine”, continua Mihail.

Piesa "Dorul ma ia” este scrisa de Mihail impreuna cu Sergiu Socaciu. Melodia este un precursor pentru un concept muzical diferit de ce a lansat artistul pana acum, mai ales ca acesta recunoaste ca directia sa muzicala este una fluida, in continua schimbare.

"Prima aparitie cu noul concept a fost la Untold in 2017, intr-o varianta incipienta, dezvoltandu-se din ce in ce mai mult cu fiecare repetitie si concert. Vad show-ul ca pe un amalgam de stari, o experienta in sine. Conceptul muzical trebuie sa fie completat de o conexiune cu publicul, iar la asta lucram in concerte si repetitii”, mai spune Mihail despre show-urile live pe care le sustine.

Printre piesele care l-au consacrat pe Mihail se numara "Who You Are” cu care a cucerit topurile din Italia, melodie premiata cu discul de aur, "Ma ucide ea” , desemnata a doua cea mai difuzata melodie din 2016, ce a acumulat aproape 70 de milioane de vizualizari pe YouTube, "Simt ca ne-am indepartat” care a fost o continuare a evolutiei artistului in urma lansarii "Ma ucide ea” precum si "End of Summer Session” o sesiune live in care artistul impartaseste o partea din noua intentie artistica.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 06 Noiembrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram