BestMusic.ro » Mihail » Mihail - Dans nocturn (videoclip nou)  

Mihail - Dans nocturn (videoclip nou)  


Mihail lanseaza primul single alaturi de echipa Roton - "Dans nocturn', o balada romantica ce ne aminteste de cativa dintre artistii preferati ai lui Mihail: John Mayer, Junip, Glen Hansard, Jack Johnson, Jose Gonzalez sau Aloe Blacc.

Mihail are doar 24 de ani, este din Cluj si l-am putea numi un artist polivalent: este absolventul universitatii de Arta si Design din Cluj Napoca, are in spate ani de piano si chitara, premii nationale si internationale pentru pictura si fotografie, iar mai nou incearca sa ne cucereasca cu timbrul sau special.

Piesa a fost scrisa chiar de tanarul artist si este inspirat din experienta personala. "Ideea piesei mi-a venit intr-o zi spaland vasele si ascultand un concert live de-al lui Glen Hansard, mai concret mi-a venit in minte refrenul. Restul textului a iesit in urma unei despartiri de o fata, cu care am fost ceva timp impreuna. Ne-am despartit la telefon, dupa care i-am zis sa-mi zica tot ce are pe suflet, de bine, de rau, intr-o forma de poezie. Mi-a scris si la randul meu i-am raspuns cu textul piesei 'Dans Nocturn' ".

Videoclipul piesei prezinta momentele frumoase traite de un cuplu, incadrate ca amintiri ale personajului principal, iar textul piesei vorbeste despre o viitoare despartire.

Mihail - Dans nocturn (videoclip)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  videoclipuri 2014  muzica 2014  muzica aprilie 2014 
Publicat pe 17 Aprilie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram