BestMusic.ro » Miki Love »  Miki Love, schimbare radicala de look spectaculoasa

 Miki Love, schimbare radicala de look spectaculoasa


Miki Love, celebra dj-ita de origine romana, a inceput noul an cu o schimbare majora de look. Dupa mai bine de 10 ani, timp in care dimensiunea parului ei a ramas aceeasi, doar culorile lui variind ( mov, roscat, negru, castaniu), Miki Love s-a decis ca este timpul pentru o schimbare radicala, asa ca s-a hotarat sa adopte un nou hair-style.

Daca pana acum am fost obisnuiti cu Miki Love cu parul lung, in noile poze pe care artista le pune pe pagina oficiala de Facebook, observam ca aceasta a renuntat la parul lung in favoarea unui look, cu par mult mai scurt si blond, care i se potriveste de minune.

Potrivit artistei, schimbarea radicala de look a fost dorita de ceva timp si nu a avut loc dintr-un anumit motiv.

2016 a debutat cu schimbari spectaculoase in viata lui Miki Love, ea a facut o schimbare majora a hair-style-ului adoptat iar aceasta face parte dintr-o serie de schimbari pe care dj-ita le-a pregatit pentru anul in curs.

Noul an aduce cu el si prezenta pe doua locuri foarte bune in topurile dedicate dj-ilor. Conform topului realizat de cei de la TheFDJList.com, Miki Love ocupa locul 9 in topul celor mai bune dj-te din lume si locul 2 in topul celor mai cunoscuti dj romani, conform TheDjList.

Talentata dj-ita pregateste o serie de surprize pe care le vom descoperi in perioada urmatoare.
Mai multe stiri despre: look  schimbare de look 
Publicat pe 28 Ianuarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram