BestMusic.ro » Miley Cyrus » Miley Cyrus, delicata si romantica in clipul `When I Look At You`

Miley Cyrus, delicata si romantica in clipul `When I Look At You`


Miley Cyrus scoate la iveala romantismul care salasluieste in corazonul ei. In cel mai recent clip, `When I Look At You`, tanara vedeta este mai putin zburdalnica decat in celelalte clipuri, poarta rochite vaporoase si canta la pian in mijlocul naturii.

Evident, din decor nu putea lipsi `iubitul`. Rolul acestuia este interpretat de Liam Hemsworth. Probabil stiti ca cei doi au fost parteneri in filmul `The Last Song`.

Balada `When I Look At You` este inclusa pe EP-ul `The Time Of Our Lives`.

Suficiente informatii Vedeti clipul mai jos, in varianta gasita (pana la aparitia celei fara credit).

In alta ordine de idei, Miley Cyrus ar fi incantata daca ziua ar avea cel putin 30 de ore... nu de alta, dar nu prea mai apuca sa faca mare lucru. De exemplu, nu are timp pentru un iubit.

Zilele astea am fost cuplata cu mai multi. Nu bag in seama, nu am timp pentru relatii. Nu e niciun baiat la mijloc, a declarat Miley pentru Access Hollywood.

Cat despre scoala, actrita ar da-o in orice moment pe showbiz. Muncesc mult mai greu decat multe persoane de varsta mea. Cand ma gandesc la liceu imi vine sa zic: Ufff! Nu as putea face asta. Cred ca ceea ce fac este mai usor decat mersul la un liceu normal, a conchis vedeta.

Miley Cyrus - When I Look At You

Bestmusic
Mai multe stiri despre: lansari  clipuri  Liam Hemsworth  videoclip when i look to you 
Publicat pe 11 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram