BestMusic.ro » Miley Cyrus » Miley Cyrus si Ashley Tisdale se pregatesc de Halloween

Miley Cyrus si Ashley Tisdale se pregatesc de Halloween

Miley Cyrus si Ashley Tisdale se pregatesc de Halloween

Cum am intrat deja in luna octombrie si zilele se scurg repede, Miley Cyrus si Ashley Tisdale nu pierd vremea.

Cele doua vedete Disney au inceput deja pregatirile pentru Halloween, sarbatoare ce va avea loc pe data de 31 octombrie.

Ashley Tisdale a decis ca vrea sa se costumeze in `alice in wonderland` (Alice in Tara Minunilor) si chiar a fost sa-si caute costum. N-am aflat, insa, daca a si gasit.

Si Miley Cyrus si-a ales un personaj pentru petrecerea de Halloween. Ea vrea sa se deghizeze in Pocahontas si, desi se zvoneste ca are o relatie cu Liam Hemsworth, ea anunta pe pagina de Twitter ca face casting pentru John Smith.

Halloween-ul se sarbatoreste anual in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie. Sarbatoarea este asociata adesea cu culori precum negru si portocaliu si simboluri precum dovlecii felinar, fantomele, magia, pisicile negre, moartea, dar si bomboanele daruite copiilor care striga pe la usi `trick-or-treat`.

Printre activitatile specifice Halloween-ului se numara petrecerile cu costume, focurile in aer liber, festele jucate apropiatilor, vizitarea `caselor bantuite`, spunerea de povesti de groaza si vizionarea de filme horor.

Potrivit marturisirilor facute pe Twitter, Miley Cyrus si Ashley Tisdale au ales anul acesta sa mearga la o petrecere cu costume.

In alta ordine de idei, `Crank It Up` - noul videoclip al lui Ashley Tisdale - a fost lansat. Daca nu l-ai vazut inca, il gasesti dedesubt.
Mai multe stiri despre: halloween  Ashley Tisdale  petrecere de Halloween  costume de Halloween 
Publicat pe 06 Octombrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram