BestMusic.ro » Miley Cyrus » Miley Cyrus - The Last Song trailer (video)

Miley Cyrus - The Last Song trailer (video)

Miley Cyrus - The Last Song trailer (video)

Walt Disney Pictures a lansat primul trailer pentru `The Last Song`, un film ce are la baza romanul cu acelasi nume al lui Nicholas Sparks (The Notebook, Message in a Bottle, A Walk to Remember).

Teaserul are o lungime de peste 2 minute si ofera un preview al productiei, in care Miley Cyrus joaca rolul principal.

Adolescenta rebela Veronica Miller, alintata Ronnie, (personaj interpretat de Miley Cyrus) este trimisa de mama sa-si petreaca vacanta de vara alaturi de tatal ei, care locuieste intr-un oras linistit din sud.

Ronnie este o fata la varsta adolescentei, care a crescut departe de tatal ei, Steve Miller, dupa divortul parintilor.

Trimisa impreuna cu fratele ei mai mic Jonah Miller sa-si petreaca vara in Tybee Island (orasel in Georgia) la tatal lor, Veronica Miller intalneste acolo si… prima dragoste in persoana jucatorului de volei Will Blakelee (Liam Hemsworth).

In timp ce intre ea si chipesul sportiv se infiripa o poveste de dragoste, Ronnie incepe incet, incet sa reinnoade si relatia cu tatal ei, cu care are in comun pasiunea pentru muzica.

Miley Cyrus ii are drept colegi de platou in `The Last Song` pe Liam Hemsworth (Will Blakelee), Greg Kinnear (Steve Miller), Kelly Preston (Kim Miller) si Bobby Coleman (Jonah Miller).

Filmul `The Last Song` va ajunge in cinematografe in aprilie 2010.
Mai multe stiri despre: film  Disney  The Last Song 
Publicat pe 18 Noiembrie 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu