BestMusic.ro » Mirabela Dauer » Mirabela Dauer, batuta cu salbaticie de fostul sot (video)

Mirabela Dauer, batuta cu salbaticie de fostul sot (video)

Mirabela Dauer, batuta cu salbaticie de fostul sot (video)

O serie de amanunte intime din viata interpretei Mirabela Dauer au fost dezvaluite astazi in emsiunea Happy Hour de la Pro Tv.

Prietena de peste 30 de ani cu artista, Daniela Ionescu, a povestit in direct ca fostul sot al Mirabelei, Dan Traian Popovici, era extrem de violent si i-a interzis sa vada baietelul pe care l-au facut impreuna.

Daniela Ionescu sustine ca a asitat la ultimul episod din casnicia Mirabelei Dauer, cand regizorul Popovici a batut-o cu bestialitate pe cantareata care se afla pe litoral, deoarece o suspecta ca il inseala.

Bataia crunta, cu un sabot de lemn, a fost factorul determinant in divortul celor doi.

Mirabela a decis sa divorteze, iar cand s-a intors de la mare in Bucuresti, a gasit casa pe care o avea impreuna cu sotul ei goala.

La divort, in 1980, i-a fost incredintat lui baietelul, care avea pe atunci trei ani. Tot el a primit si casa. Mirabela a ramas doar cu lucrurile de vara cu care s-a intors dintr-un turneu de la mare.

Femeia care i-a crescut copilul Mirabelei Dauer, Gigi Popovici, spune ca artista ii este datoare pentru ca a avut grija de acesta si sustine ca barbatul (acum in varsta de 33 de ani) ar fi ajuns aurolac daca nu l-ar fi luat ea in grija:

`Eu n-am gresit cu nimic fata de Mirabela, din contra! Ea e cea care trebuie sa-mi multumeasca mie! Ea imi este datoare cat o sa traiasca! Copilul ei a ajuns un om, nu un aurolac, dar datorita mie! Pentru ca datorita lui maica-sa si lui taica-su nu stiu unde ajungea acest copil! Amandoi parintii acestui copil trebuie sa imi multumeasca si imi sunt datori, o spun eu acum, toata viata!`, a declarat Gigi Popovici.

Mama care l-a adoptat pe Nanu este revoltata ca Mirabela Dauer a spus in unele interviuri ca baiatul ei ar fi analfabet, asa ca a dezvaluit pentru "Happy Hour” ca Nanu, care are acum 33 de ani, a facut o facultate si are o situatie buna, are casa lui.

`Mirabela trebuie sa inteleaga ca nu va ajunge la sufletul lui Nanu, aruncand cu noroi in mine. Dimpotriva`, o averizeaza Gigi Popovici pe Mirabela Dauer.

sursa: protv.roMai multe stiri despre: inedit  scandaluri 2010  copii vedete  parinti vedete  scandaluri mirabela dauer 
Publicat pe 07 Octombrie 2010 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu