BestMusic.ro » Mirabela Dauer » Mirabela Dauer despre moartea Madalinei: V-as pune pe toti la zid sa va impusc (video)

Mirabela Dauer despre moartea Madalinei: V-as pune pe toti la zid sa va impusc (video)

Mirabela Dauer despre moartea Madalinei: V-as pune pe toti la zid sa va impusc (video)

Mirabela Dauer i-a criticat foarte dur atat pe parintii Madalinei Manole, cat si pe sotul acesteia, reprosandu-le faptul ca nu au sustinut-o suficient si nu au inteles-o.

De asemenea, Mirabela Dauer a precizat in direct prin telefon, in emisiunea Agentul VIP, ca Madalina a muncit timp de 20 de ani pentru altii si nimeni nu are acum dreptul sa vorbeasca despre ea.

Nu le este rusine sa vorbeasca? Daca ar fi dupa mine - sa ma ierte toata lumea - daca nu i-as pune pe familia ei, pe familia lui, pe toti oamenii astia la zi si i-as impusca daca as putea. I-as impusca pentru ca ei i-au facut raul asta. Toti sunt de vina. Acest copil pe care l-ati ingropat, nemernicilor, familiile astea nesimtite [...] Nu va e rusine sa o denigrati in fata lumii? Cum puteti s-o scoateti ca e nebuna, dementa? V-as pune la zid pe voi toti sa va impusc. Voi nu aveti dreptul sa vorbiti despre ea.

Oamenii care l-au iubit pe acest om ce sa inteleaga? Ca a fost o dementa, un om bolnav, un om nebun? [...] V-a imbracat si v-a hranit pe toti. Sa nu mai vorbiti despre Madalina. Voi n-ati meritat copilul asta pe care l-ati ingropat. O sa va duceti toti dupa ea si o sa platiti rau. Sunt revoltata. Sa-si aduca aminte Puiu cat i-a carat Madalina Manole din America si de peste tot. Madalina a fost un copil minunat care si-a sacrificat viata pentru niste nemernici. N-a fost nimeni alaturi de ea .
Mai multe stiri despre: deces madalina manole  moarte madalina manole 
Publicat pe 20 Iulie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu