BestMusic.ro » Mirabela Dauer » Mirabela Dauer isi povesteste drama la `Doamne de poveste`

Mirabela Dauer isi povesteste drama la `Doamne de poveste`


Mirabela Dauer isi deschide inima si vorbeste despre dramele din viata ei incadrul emisiunii `Doamne de poveste`, de duminica de la Acasa Tv.

Drama Mirabelei Dauer incepe din copilarie. Cand avea doi ani, Securitatea i-a ridicat tatal din casa. La 3 ani l-a vizitat la puscarie, si-a intalnit tatal cand acesta era inchis si l-a privit printre gratii.

Aceasta amintire a urmarit-o intreaga viata. Este si singura ei amintire, ce i-a ramas fixata in memorie, din copilarie si despre copilarie.

In adolescenta nu avea cu ce sa se imbrace. Lua de la sora ei mai mare cu 9 ani pantofi carora le adauga vata in varfuri. Varsta de 18 ani avea sa-i aduca primul mariaj.

Mirabela povesteste cum a devenit doamna Dauer. S-a casatorit atunci ca sa fie libera si sa poata merge la chefuri fara ca tatal ei, un pic cam sever, sa-i dea ora de sosire acasa. A urmat apoi si divortul, anticipat de toti, un divort cu petrecere in acelasi loc unde s-a produs si cererea in casatorie. Mai simplu spus, a fost o petecere de divort.

Al doilea mariaj avea sa fie, marturiseste cantareata, drama vietii ei. Dupa 7 ani de casnicie, in urma caruia a rezultat si un copil, fiul ei Nanu, sotul ei i-a luat copilul la 3 ani si nu l-a mai vazut niciodata pana la 24 de ani.

Mirabela marturiseste telespectatorilor de ACASA ca tatal ei a suferit atat de mult incat a murit din aceasta cauza. Regretul vietii ei este ca nu s-a luptat cu toate armele sa-si recupereze fiul.

Nicu Ceausescu s-a oferit sa o ajute dar nu a vrut sa `calce peste cadavre`, spune Mirabela.
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 06 Mai 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram