BestMusic.ro » Mirabela Dauer » Mirabela Dauer : Madalina si-a mimat fericirea (video)

Mirabela Dauer : Madalina si-a mimat fericirea (video)


Mirabela Dauer si-a schimbat atitudinea fata de parintii Madalinei Manole, insa nu si fata de sotul acesteia, Petru Mircea.

La o saptamana dupa moartea artistei, Mirabela Dauer ii critica dur atat pe parintii Madalinei, cat si pe sotul acesteia, reprosandu-le faptul ca nu au sustinut-o suficient si nu au inteles-o.

Nu le este rusine sa vorbeasca? Daca ar fi dupa mine - sa ma ierte toata lumea - daca nu i-as pune pe familia ei, pe familia lui, pe toti oamenii astia la zi si i-as impusca daca as putea, declara pe 19 iulie Mirabela, la Agentul VIP.

Acum, la o luna si jumatate dupa decesul Madalinei Manole, Mirabela Dauer si-a schimbat parerea cu privire la Ion si Eugenia Manole si ii cere lui Petru Mircea sa-i lase pe socrii sa-si vada nepotelul.

Madalina si-a mimat fericirea, dar el nu stie sa-si mimeze durerea. El n-are durere, n-are nimic. Daca esti demn, domnu' Puiu, si esti barbat, cum te consideri, ia-i pe acesti doi oameni in varsta, parintii minunii tale, impaca-te cu ei, da-le nepotul sa-l vada, sa-l iubeasca. Nu fi nemernic, a afirmat Mirabela Dauer.

De trei zile, parintii Madalinei Manole sunt invitati in platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, unde vorbesc despre relatia fiicei lor cu Petru Mircea si arunca tot felul de acuzatii in directia acestuia.
Mai multe stiri despre: acuzatii  madalina manole sinucidere  deces madalina manole  moarte madalina manole  Petru Mircea  scandaluri 2010 
Publicat pe 02 Septembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram