BestMusic.ro » Mirabela Dauer » Spectacolul `Un Trio formidabil` a fost ANULAT

Spectacolul `Un Trio formidabil` a fost ANULAT


Spectacolul `Un Trio formidabil`, ce trebuia sa aiba loc la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 24 aprilie, a fost ANULAT.

In cadrul evenimentului erau programate concerte Mirabela Dauer, Anastasia Lazariuc si Gabriel Dorobantu. Invitatii speciali ai evenimentului erau Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Persoanele care au achizitionat bilete pentru spectacolul `Un Trio formidabil` prin intermediul site-ului bilete.ro pot recupera contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar) la casieria Bilete.ro sau la sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete pana la data de 24 aprilie 2009.

Cei care nu pot ajunge la casieria sau la sediul bilete.ro pot trimite tichetele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 24 aprilie 2009 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: bilete  Un Trio formidabil  Anastasia Lazariuc si Gabriel Dorobantu 
Publicat pe 15 Aprilie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram