Mircea Eremia - Interzis

Loading the player ...

Unul dintre cei mai iubiti artisti din noua generatie, Mircea Eremia, lanseaza in colaborare cu Bianca Tudorache cel mai nou single,  #Interzis. Proaspat student, Mircea, s-a intors in studioul Mango Records pentru a-si surprinde fanii cu un nou hit. 

#Interzis spune povestea sensibila a unui cuplu proaspat despartit, iar vocile celor doi te emotioneaza si aduc mai aproape de sufletul tau melodia. 

“Bianca este o fata foarte talentata, pe care am auzit-o in nenumarate randuri la studio. Trebuie sa recunosc ca vocea ei m-a impresionat si mi-a placut foarte mult ideea ca ea sa fie vocea feminina de pe #Interzis!“ a declarat Mircea Eremia.

Pentru Bianca, colaborarea cu Mircea este una de bun augur, pentru ca ea este  decisa sa cucereasca piata muzicala romaneasca. “Piesa este una romantica, cu un feeling puternic si cred ca multi dintre ascultatori se vor regasi in versurile si in vibe-ul pe care aceasta il transmite.” a declarat Bianca Tudorache

#Interzis este o piesa de dragoste, cu iz de vara, care starneste fiori de emotie, creata in sudiourile Mango Music de catre echipa DOMG.  Dupa ore sustinute in studio Mircea Eremia asteapta acum reactia fanilor.  

“Melodia #Interzis este compusa alaturi de colegii si prietenii mei de la Mango Music. Piesa m-a cucerit de la prima auditie. Am muncit cu totii multe ore in studio pentru aceasta piesa, si sunt sigur ca va starni valuri de emotii”.spune Mircea Eremia

Piesa este insotita si de un videoclip, cu o poveste aparte. “Mi-am dorit un clip de stare, care nareaza o poveste cu care poate rezona fiecare dintre noi.  Filmarile s-au desfasurat pe timpul zilei, cu cadre care surprind in totalitate emotiile prin care trecem atunci cand iubim, cand incercam sa obtinuem ceea ce este… interzis”, spune Mircea Eremia .

 

Versuri Mircea Eremia - Interzis


Cand el nu e, cand ea a plecat. Ma ai deja. Nu esti erou dar esti ecou. In mintea mea.(interzis) Cat e ceasul? Conduc spre tine ca nu mai tin pasul. Cu dorintele imi aprinzi clipele. Imi pierd controlul si glasul. Eu sunt cu ea, tu esti cu el. Dar eu te vreau si tu simti la fel. Timpul trece tic-tac, tic-tac, tot mai greu. Mi-e iarna altcineva, tu aduci vara in patul meu.(x2) Ma simt vinovata ca nu ma simt vinovata. Ma atingi toata, toata, tu nu faci dragoste, tu faci arta. Nu mai am harta, suntem in tragedia noastra. Si dam vina pe soarta. Vino iar si dam rujul jos de pe buzele rosii. Cat e ceasul? Conduc spre tine ca nu mai tin pasul. Cu dorintele imi aprinzi clipele. Imi pierd controlul si glasul. Eu sunt cu ea, tu esti cu el. Dar eu te vreau si tu simti la fel. Timpul trece tic-tac, tic-tac, tot mai greu. Mi-e iarna altcineva, tu aduci vara-n patul meu.(x2) Eu te vreau, tu simti la fel. Aduci vara-n patul meu. Mi-e iarna altcineva. Aduci vara-n patul meu. Eu sunt cu ea, tu esti cu el. Dar eu te vreau si tu simti la fel. Timpul trece tic-tac, tic-tac, tot mai greu. Mi-e iarna altcineva, tu aduci vara-n patul meu.(x2)