BestMusic.ro » Mircea Eremia » Mircea Eremia se pregateste sa lanseze videoclipul piesei “Dor de noi

Mircea Eremia se pregateste sa lanseze videoclipul piesei “Dor de noi


Zilele trecute, Mircea Eremia a filmat un videoclip pentru single-ul "Dor de noi”, pe care urmeaza sa il lanseze saptamana asta. Artistul a fost nevoit sa stea multe ore in apa rece, la temperatura cu grade minus in termometre.

Mircea a petrecut numeroase ore pe platoul de filmare, unde a trebuit sa traga aceleasi cadre de mai multe ori pentru a se asigura ca totul iese perfect. Pe unul dintre acestea, artistul a trebuit sa il repete, respectiv cel in care apare in apa, intr-o cada.

Mircea a trebuit sa se scufunde de nenumarate ori in apa rece, pentru a obtine exact scenele de care, Tranda, regizorul acestui clip, avea nevoie. Insa, asa se intampla cand vrei ca totul sa fie pus la punct si sa iti iasa un videoclip exceptional.

Dupa ce a debutat cu single-ul "Ilegal”, alaturi de sora sa, Alina Eremia, piesa cu peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Mircea a devenit una dintre revelatiile din muzica romaneasca si a lansat single dupa single, cum ar fi "Interzis”, "Drame si Iubiri”, "Dragostea doare”.
Mai multe stiri despre: lansare videoclipuri  piesa noua 2017 
Publicat pe 01 Noiembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram