BestMusic.ro » Mircea Rusu » Bucurati-va! Traiti!

Mircea Rusu - Bucurati-va! Traiti!

Loading the player ...
Piesa Mircea Rusu Bucurati-va! Traiti! face parte de pe albumul Rai cu flori , lansat in anul 2002 la casa de discuri MediaServices .

Versuri Mircea Rusu - Bucurati-va! Traiti!Bucurati-va! Traiti!

I: Si-am pierdut pe drum de soare Dimineata pe racoare Si-am pierdut pe drum de soare Dimineata pe racoare Sa nu-ajunga din urma Oile ce-n deal inturma S-am pornit pe drum de soare Sa nu-ajunga din urma Oile ce-n deal inturma S-am pornit pe drum de soare S-am pornit pe drum de roua Lume veche, lume noua S-am pornit pe drum de roua Lume veche, lume noua Ierbile m-or cerui, Cerurile m-or ierbi S-am pornit pe drum de roua Ierbile m-or cerui, Cerurile m-or ierbi S-am pornit pe drum de roua

II: S-am pornit pe drum de tara Si cu inima usoara S-am pornit pe drum de tara Si cu inima usoara M-am rugat de Dumnezeu Sa starpeasca tot ce-i rau S-am pornit pe drum de tara M-am rugat de Dumnezeu Sa starpeasca tot ce-i rau S-am pornit pe drum de tara S-am ajuns pe drum de munte Cerul mi s-o pus pe frunte S-am ajuns pe drum de munte Cerul mi s-o pus pe frunte S-am strigat sa m-auziti 'Bucurati-va! Traiti!' S-am ajuns pe varf de munte S-am strigat sa m-auziti 'Bucurati-va! Traiti!' S-am ajuns pe varf de munte.

S-am ajuns pe drum de munte Cerul mi s-o pus pe frunte S-am strigat sa m-auziti 'Bucurati-va! Traiti!'Comentarii