BestMusic.ro » Monica Anghel » Ave Maria Symphonic Pops, cu Monica Anghel, Cezar Ouatu, Nico si altii in Parcul Titan

Ave Maria Symphonic Pops, cu Monica Anghel, Cezar Ouatu, Nico si altii in Parcul Titan


Primaria Sectorului 3 organizeaza sambata, 16 august, de la ora 20.30, in Parcul Titan, evenimentul cultural-artistic "Ave Maria Symphonic Pops”, prilejuit de cea mai mare sarbatoare a verii, "Adormirea Maicii Domnului”.

Intr-un cadru festiv, pe malul lacului Titan, publicul va fi atins de vocile angelice ale artistilor invitati: Monica Anghel, Cezar Ouatu, Nico, Brad Vee Johnson, Alexandra Usurelu, George Miron & Grupul Vocal Acapella si corul de copii "Sunetul Muzicii”, care vor interpreta lucrari celebre din muzica clasica, de film, pop-simfonica si gospel.

Evenimentul "Ave Maria Symphonic Pops” este unul de avengura, care se adreseaza publicului larg, nu doar cunoscatorilor, prin promovarea muzicii si a artistilor de valoare intr-un program antrenant, divers si inedit, sustinut de Symphonic Pop Orchestra siAndrei Tudor Band, conduse de renumitul compozitor si dirijor Ionel Tudor.

Conceptul evenimentului "Ave Maria Symphonic Pops” este menit sa apropie publicul de valorile culturale intr-o maniera spectaculoasa. De altfel, bucurestenii au manifestat intotdeauna o aplecare deosebita catre acest gen de evenimente, cu care Primaria Sectorului 3 i-a obisnuit, dovedind prin interesul lor ca Bucurestiul se inscrie intre marile capitale europene, unde asemenea concerte au loc frecvent.

Sambata, 16 august, de la ora 20.30, Primaria Sectorului 3 ii invita pe locuitorii capitalei intr-o calatorie muzicala fascinanta, in care, pe parcursul a trei ore, capodopere muzicale, cu aranjamente orchestrale originale si in interpretarea unor voci de referinta ale scenei romanesti, vor rasuna pe insula din Parcul Titan.

"Ave Maria Symphonic Pops” – un eveniment in care sublimul alina sufletul si hraneste aspiratiile, prilejuit de cea mai mare sarbatoare a verii, Sfanta Maria Mare.

Accesul publicului este gratuit.
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014 
Publicat pe 12 August 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram