BestMusic.ro » Monica Anghel » Monica Anghel, Bogdan Miu si Eva Kiss la emisiunea 'O data-n viata'

Monica Anghel, Bogdan Miu si Eva Kiss la emisiunea 'O data-n viata'

Monica Anghel, Bogdan Miu si Eva Kiss la emisiunea 'O data-n viata'

Vineri, 18 mai, de la orele 21.00, invitatii Iulianei Tudor la "O data-n viata” sunt Eva Kiss impreuna cu Maria Murgoci (Moldova), Bogdan Miu si Mariana Deac (Ardeal) si Monica Anghel acompaniata de Grupul Iza (Maramures). Dansul va fi asigurat de Ansamblul Tara Vrancei din Focsani, iar Orchestra Lautarii, condusa de Nicolae Botgros va sustine fiecare moment muzical in parte.


Eva Kiss: "Vin in Romania o data pe an”

Eva Kiss traieste in Danemarca din 1990. Lucreaza, canta, duce o viata normala si fericita alaturi de familie. Revine in Romania doar o data pe an. De data aceasta, pentru a fi alaturi de emisiunea "O data-n viata”: "Ma uit la emisiune ori de cate ori am ocazia. Prezenta mea vine seara va fi inedita, pentru ca am sa reprezint Moldova, desi eu sunt unguroaica. O sa fie destul de greu, deja fac repetitii pentru accent. Emisiunea Iulianei Tudor este o emisiune superba care sper sa ajute cat mai multi oameni”.

Bogdan Miu: "La aceasta emisiune cel mai mult imi place… Iuliana Tudor”

Bogdan Miu este realizator de emisiuni de radio, iar vineri seara va veni in chip de reprezentant al folclorului Ardelenesc: "Daca ma nimeresc vineri seara in fata televizorului, urmaresc cu drag "O data-n viata". Cel mai mult la emisiune imi place Iuliana Tudor. Nu este un compliment gratuit, chiar o apreciez pentru ce face cu acest show. Datorita ei sunt mai multi romani care devin intersati de folclor si descopera traditiile autentice romanesti. Ea m-a convins sa vin la emisiune si sunt fericit ca o sa port costum popular. N-am purtat niciodata si tare sunt curios
cum imi vine. Am emotii...”

Monica Anghel: "Echipa emisiunii este formata din profesionisti”

Monica Anghel schimba, pentru o seara, genul muzical care a consacrat-o si devine interpreta de folclor: "Emisiunea "O data-n viata" este o productie tv de tinuta, formata din profesionisti. De Iuliana Tudor ma leaga o prietenie la care tin foarte mult si ea este motivul principal pentru care am acceptat sa vin la emisiune”.

Iuliana Tudor: "Invitatii de vineri sunt obisnuiti cu scena”

"Invitatii de vineri sunt oameni care transmit enorm prin voce. Eva Kiss si Monica Anghel au performante recunoscute in muzica, iar Bogdan Miu este realizator de radio. Sunt oameni obisnuiti cu scena, cu spectacolul. Sunt convinsa ca nu vor fi abateri de la portativ”.

Emisiunea "O data-n viata" poate fi urmarita in fiecare vineri de la ora 21.00 pe postul TVR1.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  O data-n viata 
Publicat pe 17 Mai 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu