BestMusic.ro » Monica Anghel » Monica Anghel paraseste Europa FM: Vreau sa ma reapuc de muzica

Monica Anghel paraseste Europa FM: Vreau sa ma reapuc de muzica


Dupa sapte ani, Monica Anghel paraseste echipa Europa FM, unde prezenta matinalul alaturi de George Zafiu si Vlad Petreanu. Artista nu exclude revenirea in media la alte posturi radio sau TV, avand contract in desfasurare cu Antena 1, insa doreste sa se intoarca si la prima dragoste: muzica.

"Dragii mei, dupa aproape 7 ani, colaborarea mea cu Radio Europa FM a luat sfarsit! Va multumesc pentru fiecare dimineata pe care ati petrecut-o alaturi de mine si va promit ca ne vom intalni la mai multe concerte de acum inainte, precum si in alte emisiuni de radio si televiziune!" a anuntat Monica Anghel pe pagina sa de Facebook, ulterior acordand si un interviu pentru Pagina de Media, declarand ca este in discutii cu alte posturi.

"In perioada in care am fost la radio am cam lasat muzica in planul doi. Consider insa ca am inca multe de spus in muzica si in ultima perioada am cam neglijat aceasta parte. Vreau sa ma reapuc de muzica." a mai adaugat Monica Anghel pentru Pagina de Media.

Cea mai recenta piesa lansata de Monica Anghel este "Tic Tac", aparuta in luna martie.

Monica Anghel - Tic Tac (audio)
Mai multe stiri despre: emisiuni radio 
Publicat pe 21 August 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram