BestMusic.ro » Moonlight Breakfast » Moonlight Breakfast - My Baby (videoclip nou)

Moonlight Breakfast - My Baby (videoclip nou)


Dupa cum va anuntam saptamana trecuta, Moonlight Breakfast lanseaza videoclipul noului single, "My Baby", ce anunta si al doilea album al trupei, la care s-a inceput deja lucrul. Productia clipului a fost asigurata tot de Les Ateliers Nomads, ca si la cele precedente.

"Este foarte important sa fii capabil sa mergi mai departe, atunci cand lucrurile nu ies asa cum ti-ai dorit. Si "My Baby” despre asta vorbeste, de fapt." a spus Christie pentru RedBull Music.

"Despre clip nu am stiut decat ca am vrea sa fie cu dansatori, pentru ca piesa este dinamica si cere miscare, desi am dicutat de multa vreme ca Adita, Bazooka si Printzu vor face un sincron, nu puteam astepta o vesnicie sa se hotarasca asupra coregrafiei si am apelat la profesionisti :-). Cristina, Galea, Laura, Bolo, Ergee si Momo sunt niste dansatori extraordinari si ne mandrim cu faptul ca i-am avut alaturi de noi. Ne-am distrat foarte tare on set, pentru ca in mare parte, am fost in aceeasi formula ca si in show-urile live, asa ca suntem "like a big happy family” a adaugat ea.

Cum vi se pare clipul?

Moonlight Breakfast - My Baby (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  muzica 2013  muzica noiembrie 2013 
Publicat pe 28 Noiembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram