BestMusic.ro » Morrissey » Morrissey vrea ca Obama sa fie "mai negru" 

Morrissey vrea ca Obama sa fie "mai negru" 

Morrissey vrea ca Obama sa fie "mai negru" 

Morrissey vrea sa fie se pare tot timpul in centrul antentie si este dispus sa faca orice pentru asta. De curand a anuntat ca va publica primul sau roman care se va intitula "List Of The Lost".

Despre ce va fi vorba? Inca nu stim, dar poate vor aparea toate declaratiile sale din ultima vreme, unele mai lipsite de sens decat altele.

Cea mai recenta declaratie a artistului are legatura cu presendintele Statelor Unite, Barack Obama. Morrissey spune ca acesta ar putea sa fie mai negru si face referire la faptul ca in opinia lui, Obama a gestionat gresit relatiile dintre rase in Satele Unite.

In plus, Morrissey a mai spus ca Obama nu face mare lucru pentru comunitatea sa, in afara de faptul ca ii roaga sa respecte fortele de securitate.

Probabil Morrissey a simtit ca intra intr-un con de umbra si nu isi doreste ca lumea sa uite de el sau de concertele pe care le anuleaza. Asa ca, de fiecare data cand are ocazie face declaratii care uimesc. De multe ori nu intr-un mod placut.
Mai multe stiri despre: declaratii  interviuri  concerte 2015 
Publicat pe 27 August 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram