BestMusic.ro » Motley Crue »  Nikki Sixx va lucra cu boy band-ul 5 Seconds Of Summer

 Nikki Sixx va lucra cu boy band-ul 5 Seconds Of Summer


Nikki Sixx de la Motley Crue a declarat ca va scrie versurile pentru trupa australiana de punk-pop 5 Seconds Of Summer.

Basistul legendarei trupe a facut anuntul pe una dintre retelele de socializare "Congrats @5sos on your award Nice Cre shirt too.See yah next week for some lyric writing.@iHeartRadio #iHeartAwards".

Pana atunci insa, Motley Crue se afla in mijlocul unui turneu de adio care va dura 18 luni si va marca finalul carierei trupei. 24 de ani MOtkey Crue a cantat si incantat generatii de rockeri. Turneul va culmina cu un concert in ajunul Anului Nou la The Staples Centre in Los Angeles. In timpul unui interviu recent la postul de radio Triple M, Alice Cooper, care va deschide show-urile trupei a dezvaluit faptul ca s-a oferit sa taie capetele trupei la final (el avand incluse in show-ul de pe scena mai multe ghilotine).

"Ei vor termina turneul cu show-ul de Anul Nou si va fi ultimul. Le-am spus: De ce sa nu ma lasati sa va omor pe scena? Asta va termina cu tot. Patru ghilotine si gata!"
Mai multe stiri despre: colaborari  colaborari muzicale  trupe de baieti 
Publicat pe 31 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram