BestMusic.ro » Motorhead » Motorhead au lansat o marca de bere

Motorhead au lansat o marca de bere

Motorhead au lansat o marca de bere

Dupa succesul avut de vinul Motorhead Shiraz lansat anul trecut (250,000 de sticle vandute, echivalentul a 6 discuri de platina in termeni muzicali), rockerii britanici lanseaza acum si o marca de bere.

Berea se numeste Bastards Lager, este produsa de beraria suedeza Kronleins si a fost lansata zilele trecute cu ocazia festivalului Sweden Rock. Momentan bautura este disponibila doar pe piata suedeza, dar speram ca acest lucru sa nu dureze prea mult. Mickey Dee, tobosarul Motorhead, a declarat cu aceasta ocazie: "Daca te crezi prea batran sa asculti rock'n'roll si sa bei bere, probabil esti. Cu atat mai bine, ne ramane noua mai multa bere!".

Producatorii recomanda Bastards Lager ca berea perfecta pentru festivaluri sau pentru stat la plaja ascultand Motorhead la volum maxim in casti. Are o aroma proaspata, fructata, se bea usor si totusi pastreaza un caracter heavy-metal. Concentratia de alcool este de 4,7%.

Fanii Motorhead se mai pot bucura de vinul Motorhead Shiraz, iar in curand vor mai fi disponibile o marca de vodca si una de vin rose. Pe Motorhead ii vom vedea si la Bucuresti in aceasta vara, pe data de 17 iunie, in cadrul OST Fest ce va avea loc la Romexpo.
Mai multe stiri despre: bere motorhead  bauturi trupe 
Publicat pe 13 Iunie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu